Bilverkstad i Skurup

Tänkte att det kunde vara på tiden att jag delar med mig av min inte så roliga bilupplevelse jag fick gå igenom för drygt en vecka sedan. Jag skulle svänga av till en avfart från motorvägen, men samtidigt när jag närmar mig rondellen så kom dessvärre en väldigt slarvig bilförare upp i baksidan på min bil och krockade så pass hårt in i fordonet så däcken låste sig. Som tur var åkte jag inte på några allvarliga skador. Bilföraren som körde in i mig bad verkligen om ursäkt och sa att han skulle gottgöra detta och att han därför tar på sig skulden (vilket var väldigt skönt då jag inte direkt kände för att gå till domstolen). Han ringde bärgningsbilen och därefter tog han mig till bilverkstaden i Skurup där jag fick vänta under en längre period tills bilen levererades tillbaka helt fixad och lagad, fantastiskt!

Bilverkstaden gick under namnet M&L Fordonsservice och de arbetar som bilverkstad i Skurup, men även också Ystad & Anderslöv. Efter att få uppleva en sån här situation kändes det fantastiskt skönt att det inte blev krångligare än vad jag trodde det skulle bli. M&L Fordonsservice var verkligen effektiva och det kändes verkligen som om att de visste vad dem gjorde. Hur som helst fungerade bilen utan några som helst problem, och det är jag evigt tacksam för.

Comments are closed.