Bra och billig flyttstädning och flytthjälp

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Här så skriver jag ju för det mesta om saker och ting som händer i mitt liv och i min vardag. För ett litet tag sedan så skrev jag ju även här på bloggen att jag hade flyttat och då var det faktiskt en hel del av er läsare som hörde av er till mig och ville veta om jag kunde rekommendera någon bra och billig flyttfirma och flytthjälp för er som också befinner er i exempelvis Landskrona eller Lund, Svedala och Trelleborg med omnejd.

Givetvis så kan jag det idag då jag verkligen hade en superbra upplevelse med just den här flytten med hjälp av flyttfirman Annelunds Städ Service HB. När jag har flyttat tidigare i mitt liv så har jag ju verkligen velat göra allting själv och har sett till så att jag verkligen har den tiden som krävs för ett sådant här projekt. Dock så fanns varken tiden eller energin när det gällde den här flytten och därför så valde jag helt enkelt att vända mig till en flyttfirma och det fick bli Annelunds Städ Service HB. Varför jag valde att just vända mig till Annelunds Städ Service HB beror kanske mest på att jag blev rekommenderad själv att vända mig dit genom en granne till mig som hade flyttat till Lund från Landskrona. Jag är i vilket fall som helst oerhört tacksam över den rekommendationen idag för med deras hjälp så fick jag verkligen all den hjälp som jag behövde med både flytten och städningen och de utförde sitt arbete på ett oerhört effektivt, noggrant och engagerat sätt. Jag kan med andra ord varmt rekommendera att även ni tar och kikar vidare på just Annelunds Städ Service HB ifall ni ska flytta inom en snar framtid och känner att ni behöver hjälp!