Ett nytt sätt att uppleva vildmarken på

God morgon, vad trevligt att du tittat in för att läsa ett inlägg här på min blogg. Idag ska vi spola tillbaka tiden en månad, då jag ska berätta om en upplevelse där jag och min bästa kompis fick uppleva vildmarken i Kiruna.

Runt en månad sedan var det alla hjärtans dag och jag valde att överraska min bästa kompis med en resa uppåt i landet. Jag hade hört talas om företaget SkyArk och deras olika turer som får en att uppleva vildmarken i Kiruna på ett bekvämt och varmt sätt, nämligen i en skoterark. Jag och min kompis älskar att upptäcka nya saker och därför kände jag att det här var en helt perfekt upplevelse för oss då vi aldrig varit uppe i Kiruna. Eftersom det var snö och ganska kallt var det perfekt att få uppleva vildmarken i Kiruna i en varm och härlig skoterark, det gjorde att man kunde fokusera på upplevelsen till fullo utan att behöva distraheras av kylan. Vi åkte längs sjöar och skog för att kunna se så mycket som möjligt av vad Kiruna har att erbjuda, dessutom fick vi se både älgar och en räv. Det gjorde upplevelsen ännu bättre eftersom ingen av oss sett en räv tidigare. Hela upplevelsen gav en sinnesro och man kunde verkligen bara njuta av allt det underbara som fanns runt omkring en. Av företaget fick vi otrolig service med bland annat upphämtning vid hotellet så vi slapp ta oss ut på främmande mark själva. Om du också skulle vara intresserad av att uppleva vildmarken i Kiruna så har företaget en rad olika turer som du kan välja mellan och även kombinera för att du ska kunna få ut det bästa av din resa.