Ett fantastiskt företag!

Hej på er alla mina härliga och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni alla mår bra. Jag tänkte att jag idag skulle skriva ett inlägg om det här med flyttstädning i Karlstad, då ni är många som har haft frågor och funderingar kring just detta. Ni verkar speciellt vara många som har haft svårt att hitta en bra firma för just detta, och jag tänkte därför berätta om företaget som jag anlitade under vår flytt för några veckor sedan, nämligen Eran Städ & Allservice i Karlstad AB. Jag har precis som många av er tidigare haft svårt med att hitta en riktigt bra och professionell flyttfirma, då jag tycker att det finns alldeles för många företag som är oseriösa och inte alls pålitliga. Jag har varit med om att min besiktning inte har gått igenom vid tidigare flyttar, på grund av att flyttfirman jag anlitat inte har varit tillräckligt noggranna. Jag fick faktiskt Eran Städ & Allservice i Karlstad AB som tips utav en nära vän till mig, som även hon varit väldigt nöjd med detta företag och dess anställda. Jag kände mig redan från början väldigt bekväm med företagets anställda, då de verkligen gjorde allt de kunde för att få en bra kundkontakt. De arbetade med noggrannhet och kvalitet, och var även väldigt effektiva och engagerade i sina arbetsuppgifter.

Det var så otroligt skönt att få hjälp med att städa vår gamla lägenhet, då vi själva hade fullt upp med flytten och att fixa iordning i vårt nya hem. Jag är så otroligt tacksam över att jag valde att anlita just Eran Städ & Allservice i Karlstad AB, som verkligen lämnade lägenheten fläckfri, och jag vill såklart rekommendera er läsare som befinner er i Karlstad med omnejd att vända er till just Eran Städ & Allservice i Karlstad AB.